AGENDA

De Rogier Hulst Foundation organiseert de volgende activiteiten

9 oktober

ROUWRETRAITE

Met liefde organiseert de Rogier Hulst Foundation een rouwretraite van vrijdag 9 tot en met zondag 11 oktober om samen op krachten te komen na verlies van een dierbare als gevolg van zelfdoding.

Lees meer

31 oktober

LOTGENOTENDAG

Zaterdag 31 oktober van 10:00 tot 16:00 wordt de volgende lotgenotendag georganiseerd in het mooie conferentieoord Drakenburg te Baarn.

Lotgenoten, mis het niet en geef je snel op!

Lees meer

De volgende activiteiten zijn onlangs gehouden

2 september

ONLINE LOTGENOTENDAG

Woensdag 2 september van 19:30 tot 21:30 is er online lotgenotencontact. Het is juist nu zo belangrijk om er voor elkaar te zijn. Want het is niet meer zo vanzelfsprekend om elkaar te ontmoeten. Er is ruimte voor alles wat je tegenkomt bij jouw rouw zonder taboes.
Meld je nu aan!

8 juli

ONLINE LOTGENOTENCONTACT

Woensdag 8 juli 19:30-21:20 is er weer ONLINE LOTGENOTENCONTACT o.l.v. Minjon van Zoest. Het is juist nu zo belangrijk om er voor elkaar te zijn. Want het is niet meer zo vanzelfsprekend om elkaar te ontmoeten. Er is ruimte voor alles wat je tegenkomt bij jouw rouw zonder taboes. Meld je nu aan!

12 juni

ONLINE LOTGENOTENCONTACT

Vrijdag 12 juni 14.00-16.00 is er weer ONLINE LOTGENOTENCONTACT o.l.v. Minjon van Zoest. Het is juist nu zo belangrijk om er voor elkaar te zijn. Want het is niet meer zo vanzelfsprekend om elkaar te ontmoeten. Er is ruimte voor alles wat je tegenkomt bij jouw rouw zonder taboes.

22 MEI

ONLINE LOTGENOTENCONTACT

Vrijdag 22 mei 14.00-16.00 gaat onze ONLINE LOTGENOTENCONTACT van start o.l.v. Minjon van Zoest. Het is juist nu zo belangrijk om er voor elkaar te zijn. Want het is niet meer zo vanzelfsprekend om elkaar te ontmoeten. Er is ruimte voor alles wat je tegenkomt bij jouw rouw zonder taboes.

23 maart

DENK JE MEE!?

Hoe komt het dat zoveel JONGEREN over SUïCIDE nadenken? Wij willen een doorbraak realiseren!

Benieuwd naar oplossingen? KOM... aanmelding@kernkracht.nl

Lees meer

14 maart

LOTGENOTENDAG

Zaterdag 14 maart wordt de lotgenoten dag georganiseerd in het mooie conferentieoord Drakenburg te Baarn, in een prachtige zaal met uitzicht op het landgoed en de grote vijver.

Lotgenoten, mis het niet en geef je snel op!

Lees meer

25 januari

THEMA MUZIEKOCHTEND

25 januari organiseerde de Rogier Hulst Foundation een zeer inspirerende, bijzondere THEMA MUZIEKOCHTEND met de bekende MAARTEN PETERS in het Beauforthuis Austerlitz.

Lees meer

12 oktober 2019

LOTGENOTENDAG

Op zaterdag 12 oktober organiseert de Rogier Hulst Foundation onze volgende waardevolle Lotgenotendag van 10.00 - 16.00 in Austerlitz (Zeist). Je kunt je aanmelden via rogierhulstfoundation@gmail.com.

Lees meer

11 mei 2019

THEMAMIDDAG

Op zaterdag 11 mei tussen 13:00 en 16:30 organiseert de Rogier Hulst Foundation de derde themamiddag. Je kunt je hiervoor alvast aanmelden via rogierhulstfoundation@gmail.com.

Lees meer

10 mei 2019

WIJ ZOEKEN ENTHOUSIASTE JONGEREN

Wil jij MEE HELPEN, MEE DOEN? GRAAG!

Lees meer

29 maart 2019

MINI SYMPOSIUM MENTAAL OKÉ VOOR JONGEREN

Op 29 maart organiseerden wij een Mini Symposium Mentaal Oké voor TP Studenten en Jongeren.

Lees meer

16 maart 2019

LOTGENOTENDAG

Op zaterdag 16 maart organiseerde de Rogier Hulst Foundation onze vierde Lotgenotendag. Klik hier voor het programma en een impressie van deze mooie dag.

Lees meer

25 januari 2019

NETWERKBIJEENKOMST "ROGER THAT" HUIZEN

Mede door de vele positieve reacties op onze Promo Video en ons initiatief hebben we besloten om een volgende Netwerkbijeenkomst te organiseren. Geweldig, dat er veel belangstelling is om samen te werken, om mee te praten en mee te denken over de volgende stappen.

Fijn en waardevol als jullie er weer bij zijn!

Lees meer

10 november 2018

THEMAMIDDAG

10 november Themamiddag van 13.00 - 16.50
We gaan met elkaar in gesprek in groepjes
Een inspirerende workshop. Klik hier voor het programma.

Lees meer

6 november 2018

NETWERKBIJEENKOMST "ROGER THAT" HUIZEN

Op 6 november 2018 verkennen we het concept van Roger That Huizen: een plek waar je als jongere vrij in en uit kunt lopen om 'te chillen', hangen, om vrienden te maken. Waar altijd iemand is die naar je luistert als je daar behoefte aan hebt. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Lees meer

13 oktober 2018

LOTGENOTENDAG

Op zaterdag 13 oktober organiseerde de Rogier Hulst Foundation onze derde Lotgenotendag. Klik hier voor het programma.

Lees meer

21 april 2018

THEMAMIDDAG

Op zaterdag 21 april organiseerde de Rogier Hulst Foundation een themamiddag.

Lees meer

16 maart 2018

LOTGENOTENDAG

Op vrijdag 16 maart organiseerde de Rogier Hulst Foundation onze tweede Lotgenotendag. Klik hierop voor het programma.

Lees meer

14 oktober 2017

LOTGENOTENDAG

Op 14 oktober 2017 organiseerde de Rogier Hulst Foundation een eerste, goed bezochte en intieme lotgenotendag (40 ouders uit heel Nederland).

Lees meer