LOTGENOTENDAG & BROERS EN ZUSSEN LOTGENOTENDAG

Veerkracht
Je leven staat op zijn kop als je kind/broer/zus uit het leven stapt. Je hebt immens verdriet en je moet verder. Wat je eerst houvast gaf in je leven kan je kwijt zijn. Je kan ervaren “dat je dezelfde niet meer bent” en dat waar je op vertrouwde en wat je zekerheid gaf dat nu niet meer doet. Je hebt je opnieuw te verhouden tot jezelf, anderen, de wereld, tot alles.
 
Dat vraagt veel van je. Hoe doe je dat ?
 
Hoe kun je in plaats van piekeren of je schuldig voelen betekenis geven aan ervaringen en leren verder te leven met verdriet ?
 
Hoe kun je helemaal in het moment zijn en dat moment niet laten bepalen door angst en schuld en piekergedachten ?
 
Hoe kun je afscheid nemen van wie je was en weer rust vinden in jezelf ?
 
Hoe kom je er weer boven op als het niet gaat ?
 
Hoe ontwikkel je veerkracht om door te gaan als het tegen zit ?
 
De lotgenoten dag van 27 maart gaat over veerkracht. We gaan op onderzoek uit wat jouw veerkracht kan versterken én hoe je dit kunt doen. We wisselen ervaringen uit, krijgen handreikingen uit o.a. de filosofie, doen oefeningen.
 
Ik vind het heel fijn om op de dag zoveel mogelijk te werken vanuit jullie vragen/behoeften mbt bovenstaande. Heel fijn als je deze vragen en behoeften inbrengt op de dag. Als je wilt kan je Marianne en Fleur vooraf mailen ( telefonisch kan ook, mail dan even zodat wij een belmoment kunnen afspreken), dan verwerken wij dit in het programma.
 
Wij kunnen nog niet overzien hoe de corona situatie op 27 maart is en welke maatregelen dan gelden. Uiterlijk 19 maart laten wij je weten of wij met de dan geldende Corona maatregelen kunnen bijeenkomen in de schaapskooi.
 
Wij hopen tot de 27e maart !
 
Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met:
 
Marianne van Wagensveld: mariannevwd@hotmail.com
 
Voor broers en zussen:
fleurhulst@gmail.com
 
Astrid van Vugt: rogierhulstfoundation@gmail.com
 
Schaapskooi Soest
Birkstraat 131,
3768 HE Soest
http://www.stoethoeve.nl/schaapskooi%20zaalverhuur.htm
 
De kosten zijn €42,50 per persoon