Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/public/sites/www.rogierhulstfoundation.nl/site.php on line 136 Rogier Hulst Foundation

FEESTELIJKE OPENING ROGER THAT INSPIRATIELAB DE PEEL

1 / 12
Officiële opening
2 / 12
Sfeervol Lab
3 / 12
In alle ruimten was een activiteit
4 / 12
Geweldige optredens
5 / 12
Ons shirts met een
mooie boodschap
6 / 12
Ons Lab by night
7 / 12
Gezellige onderonsjes
8 / 12
Ons Geweldige Peel Team
9 / 12
Één van onze sponsors. Zij hangen in onze ere galerij
10 / 12
Inschenken van inspiratie welkomstdrankjes
11 / 12
Heerlijk Chillen
12 / 12
Founder met dochter. Rogier is er ook bij. Het logo van
Roger That Inspiratielab is ontstaan uit zijn logo (Design Ruud Winder)

WE DID IT! Onze FEESTELIJKE OPENING van het Roger That Inspiratielab de Peel is voor mij een onvergetelijke dag geweest. Ik vond het heel speciaal, om het lintje voor de ingang symbolisch te mogen doorknippen om onze nu al succesvolle Inspiratielab officieel te openen. Een droom die echt is uitgekomen om als Aanjaagster een fijne, veilige en vertrouwde Ontmoetingsplek plek voor jongeren, én door jongeren te kunnen creëren in Someren. Ik voelde mij happy en ongelofelijk trots op ons mooie inspirerende Peel team. Het bruiste van samenhorigheid en inspiratie.
 
Ik was ontroerd door de hoge opkomst van familie, vrienden, lotgenoten en geïnteresseerden die ons kwamen feliciteren, hartverwarmend met bloemen, lieve wensen, kaartjes, cadeautjes en een kijkje kwamen nemen in het sprankelende Lab. Ik heb vooral genoten van alle jongeren en van alle mooie optredens.
 
Als Mama van Rogier, Astrid van Vugt, voorzitter Rogier Hulst Foundation